Vil Du Vite Mer Om Hjørnetenner? Les Dette

Vil du få en valp fra pundet? Eller kanskje du er interessert i å kjøpe en valp fra en profesjonell oppdretter? Enten du ønsker å ha en elskelig gammel mutt eller en showhund, vil du ha mye kjærlighet i livet ditt ved å få en valp. Du må imidlertid være forberedt på ansvaret som er involvert i å eie en hund, så bruk disse ideene til å komme i gang.

Stelle hunden regelmessig. En hund krever konstant grooming for å holde frakken i tipp topp stand. Pass på at hunden din er helt avslappet før du starter pleieøkten; Dette er spesielt viktig hvis han er spennende. Hold økten ganske kort (5 til 10 minutter på det meste) til han er komfortabel med ideen om å bli preparert. Viktigst – sørg for å prise ham og tilby en godbit etter en vellykket grooming økt!

Hvis du er planleggelse å ta din hunden opp på en utbygget bil-ri, snakke med din vet om forslag syk medication for det første. Unngå å mate ham før du setter ut for å hindre kvalmen og oppkast, og sørg for at du kjøper ham flaske vann hvis du reiser til en destinasjon som er kjent for å ha problemer med vannkvalitet.

Vær forsiktig med loppebehandlingen du skal bruke på hunden din. Mange av dem kan forårsake kreft hos barn. Snakk med veterinæren din om de sikreste alternativene, og ikke la barna i nærheten av hunden mens du gjør en behandling.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Å ha friskt og rent vann tilgjengelig for hunden din til enhver tid er et must. Hunder blir farlig dehydrert i løpet av få dager, så det er svært viktig å alltid ha vann klar. Hunder vil også sette pris på vann som er rent. Hvis du finner det nødvendig å drikke filtrert eller flaskevann på grunn av kvaliteten på vannet fra springen din, må du sørge for å gi hunden din samme vann av høy kvalitet.

Utleie din hunden chew noe rawhide snarere enn kjøtt ben. Real bein kan bryte seg inn i biter som deretter kan bli farlig på grunn av hvor skarpe og små de kan være. Rawhide er helt frisk og forbedrer tennene, og derfor er å foretrekke fremfor dyre bein.

Løft hunden din riktig. Hvis du har en liten hund eller valp, legg den ene hånden under brystet og bruk den andre hånden for å støtte rumpa og bakbenene. Hvis du løfter en stor hund, løft dem fra undersiden støtte brystet ved hjelp av den ene armen og bruke den andre armen til å støtte deres bakre ende. Løft aldri en hund ved bakbena, halen eller nakken.

Nå som du vet hvordan du skal ta godt vare på en hund, er det på tide for din nye følgesvenn å komme hjem med deg! Fortsett å lære hva du kan siden hunden tips er populære på nettet. Du kan gå til oppslagstavler for å finne ut fra andre mennesker som er nye og knyttneve tid hundeeiere. Du kan alltid lære mer, så du bør aldri slutte å utdanne deg selv.