Se Her For Gode Ideer Om Hunder Som Alle Bare Kan Følge

Hunder er lojale følgesvenner uovertruffen av noen andre. For en samvittighetsfull hundeeier er det ingen byrde å lære mer om riktig omsorg for en hund. Denne artikkelen skal lære deg hva du skal gjøre, les over den.

Hvis du er ute etter et flott familie kjæledyr, men har et budsjett, bør du vurdere å redde et dyr. Du kan få en på et lokalt ly for minimale kostnader, og hunden vil komme med en ren helseregning og alle skuddene hans. Hvis du er interessert i en bestemt rase, kontakt en redningsgruppe som spesialiserer seg på bare de pooches.

Du vet kanskje at sjokolade er farlig for hunder, men du vet kanskje ikke detaljene. Sjokolade er farlig på grunn av sentralstimulerende midler koffein og theobromine. Baking sjokolade er den farligste, med en høy mengde sentralstimulerende midler. Hvit sjokolade inneholder minst mulig sentralstimulerende midler. Ta deg hund til veterinær hvis han innkaller sjokolade.

Hvis din hunden har lopper, og de falle av hans belegge onto din gulvet, tomrom seg opp. Men husk at lopper er ganske bra unnslippe kunstnere, så du trenger å kaste ut posen umiddelbart etter at du er ferdig. For å være på den sikre siden, tape posen helt lukket før du tar den ut til papirkurven din kan.

Ta din voksne hund til veterinæren minst en gang i året. Veterinæren vil sjekke om hundens vaksiner oppdatert. I tillegg vil veterinæren sjekke hundens tenner og vitale tegn. Hvis noen store helse- eller atferdsproblemer kommer opp mellom årlige kontroller, bør du se veterinæren tidligere.

Det er en fint begrep å bruk hånd signaler når du prøver å tog din hunden, istedet for rettferdig tillit til muntlig kommandoene. Hundene har tendens til reagere bedre med disse i tillegg typer av signaler istedet for alltid tillit til stemme kommandoene. Prøv disse tingene for å finne ut hva som er best for ditt kjæledyr.

Prøve ikke for å force din hunden å gjøre ny saker. Hvis din ‘ prøver å bli din hunden å spise en ny spandere og dens ‘ ikke viser alle begrave, dont ‘ Force seg å spise den. Finn ut hva han liker og hva han ikke gjør.

Gjør hunden din enklere å kjenne en ny baby som kommer inn i hjemmet ditt. Hunder kan være veldig sjalu, og du må fortsette å vise ham mye kjærlighet en kjærlighet, selv om du har en helt ny bunt av glede i livet ditt. Snakk med hunden mens du håndterer babyen og hold ham i løkken.

Bestem hundens spesifikke treningsregime. Hunder har ulike treningsbehov basert på kjønn, generell helse, alder, raseblanding eller rase. Hver hund bør ha et par 10-minutters turer om dagen rundt kvartalet. Hunder mellom 6 og 18 måneder, aktiv rase eller blandede raser, terriere, hunder og beding hunder vil mest sannsynlig kreve mer fitness enn andre typer hunder.

Det er ikke en doubht at det er fordeler med å eie en hund, og det kan være starten på et flott vennskap. Det beste du kan gjøre er å bruke tid på å lære om alle tingene hunden din kan trenge. Informasjonen ovenfor kan fungere som en fantastisk ressurs i årene som kommer.

Hva Du Skal Vite Om Hunder