Omsorg For Hunden Din

Det er ikke et annet kjæledyr i verden som en hund. En hund kan gi deg lojaliteten og vennskapet du ikke kan få med et annet dyr. Det er derfor de fortjener spesiell oppmerksomhet. Her er noen forslag som kan hjelpe deg med å sørge for at hunden din kan leve det gode livet.

Hvis du er ute etter et flott familie kjæledyr, men har et budsjett, bør du vurdere å redde et dyr. Du kan få en på et lokalt ly for minimale kostnader, og hunden vil komme med en ren helseregning og alle skuddene hans. Hvis du er interessert i en bestemt rase, kontakt en redningsgruppe som spesialiserer seg på bare de pooches.

Prøv å alltid være klar over hvordan hunden din føler seg. Hvis hunden din ser ut til å være nervøs, redd eller redd for visse ting, bør du merke deg dette og prøve å unngå å sette hunden i en stressende situasjon. Når en hund er stresset eller redd, kan du traumatisere hunden din hvis du insisterer på at den forblir i stressende situasjon.

Ikke alle er flinke til å trene hunder, så slutte å prøve hvis du ser ting ikke går så bra som planlagt. I stedet for å slå deg opp om det, komme i kontakt med en trener i ditt område. Siden de har mer erfaring med hunder, kan det være mye lettere for dem å trene din.

Når skaffer en Le hunden, du nød sette opp en utnevnelse med din innenbys vet med det samme. Hunder fra pounds er utsatt for mer sykdommer enn andre. Det er grunnen dens ‘ betydelig å har en i sin helhet sjekk og en forløpet av vaccinations tidligere du bringe din dukke hjem.

Sjekk at hundens krage er riktig justert ved å feste to av fingrene komfortabelt under den og trekke forsiktig. Det bør være akkurat nok plass til å gjøre dette og ikke mer, ellers kan han være i stand til å bevege seg ut av det. Alltid oppbevare den opp på, bortsett fra i løpet av sprinkelkasse transport, idet det krage kanne bli snagged og skade.

Vær forberedt på naturkatastrofer som også påvirker hunden din. Ha en nødforsyning av vann og mat for ham og vet på forhånd om din lokale ly for folk vil tillate kjæledyr inne. For mange kjæledyr er skadet eller tapt etter stormer, oversvømmelser og andre situasjoner som forårsaker kaos i et samfunn.

Sikre din hunden blir en årlig sunnhet sjekk-opp. Din vet kanskje se problemer, som thyroid problemer, nyreproblemer, og diabetes, tidligere youll ‘ legge merke til alle underskriver. Ga din hunden en årlig fysisk kanne forhindre unødvendig lider å det dyr og unødvendig administrasjonsutgifter siden opp på.

Hunder er de mest fantastiske kjæledyrene rundt, og de fleste vet det. Disse sosiale skapningene fortjener vår hengivenhet. Og hvis du eier en, fortjener han ditt beste. Bruk informasjonen her for å sikre at du gjør alt du kan for å gi hunden din et virkelig lykkelig liv.