Følg Denne Flotte Artikkelen Om Hunder For å Hjelpe Deg

Tror du at kommersiell hundemat mangler kvalitet og ernæring? Det er mye du bør vite når det gjelder å eie en hund. Mange vet bare ikke hvor de skal begynne. Disse tipsene vil hjelpe deg å lære mer om hva slags topp kvalitet omsorg din hund venn fortjener.

Stelle hunden regelmessig. En hund krever konstant grooming for å holde frakken i tipp topp stand. Pass på at hunden din er helt avslappet før du starter pleieøkten; Dette er spesielt viktig hvis han er spennende. Hold økten ganske kort (5 til 10 minutter på det meste) til han er komfortabel med ideen om å bli preparert. Viktigst – sørg for å prise ham og tilby en godbit etter en vellykket grooming økt!

Det er viktig å pusse hundens tenner, men det er ikke lett. Hvis hunden din motstår, en gang om dagen bare løfte leppene og bruke fingeren til å gni tennene lett. Gjør det raskt først, og begynn deretter å trekke ut tiden du bruker på å utføre denne handlingen. Dette vil hjelpe dem å få bruk til prosessen. Etter det kan du begynne å bruke en faktisk børste og tannkrem.

Tidligere beslutter på hva type av hunden å bli til deres slekt, betenke mellomrom. Selv om du kanskje elske det betydeligere hundene det du kanne virkelig vikle din armene i nærheten, det må du gjerne ikke ha adekvat mellomrom for en stor rase. Ta ditt hjem og verksted størrelse i betraktning før bringe hjem en ny pooch.

Unngå billig hundemat. Merkene som er billigere har faktisk mange tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige ingredienser som kan true helsen til hunden din. Bruk en forbrukerbevissthet eller dyreverngruppe for å få en liste over de beste matvarene som kommer med de høyeste anbefalingene fra fagfolk. Høyere kvalitet hundemat vil tilby hunden din mange helsemessige fordeler.

Dont ‘ anta din leketøy-tok mål hundene ‘ bit isnt ‘ farlig, rettferdig fordi hes ‘ liten. En masse eiere penselen-av lærer opp, tenking det det mindre rase hunden kanne komme unna med lite dårlig opptreden og denne isnt ‘ avrette. Som ansvarlig hjørnetann kontroll, youve ‘ fikk å lage bestemt din hunden er ikke positur en trusselen å noen av har seg frisk utdannet.

Hvis du vurderer å eie en hund, husk størrelsen på hjemmet ditt når du velger rasen. Store hunder blander seg ikke godt med små leiligheter med mindre du har muligheten til å gå dem ofte. De trenger trening og plass til å streife rundt. I denne situasjonen kan en mindre sperret være det beste valget.

Ha en roterende tidsplan for hunderelaterte ansvarsområder i hjemmet ditt. Det er ikke rettferdig for en person å alltid ta vare på ham, og han vil føle seg mer som et familiedyr hvis alle kaster inn. Barn mister ofte interessen for et kjæledyr og overlater arbeidet til foreldre, men det er viktig at du lærer dem å holde opp engasjementet!

Å eie en hund er både et privilegium og en glede, spesielt når du gjør deg selv til en velutdannet eier. Det er mange ting hunden din kan spise i tillegg til det som er i butikken. Bare bruk informasjonen her for å hjelpe deg med å finne det beste omsorgsprogrammet for hunden din.